Waarom

 

Ieder leven is het waard om verteld te worden

Ieder mens is uniek. En ieder leven is het waard om verteld te worden. Of het nu gaat om herinneringen aan de kindertijd of verhalen over de oorlog. De periode van het stichten van een gezin, het opgroeien van de kinderen, of misschien wel over uw professionele carrière. Al die dierbare herinneringen, verhalen, anekdotes en foto’s zijn het waard om vastgelegd te worden. Doorverteld en bewaard voor de volgende generaties. 

 

Verhalen die verdwijnen

Met elke generatie dreigen verhalen te verdwijnen. Verhalen over de Tweede Wereldoorlog, Nederlands Indië, de watersnoodramp in 1953. Maar ook de kleine verhalen over het leven in de crisisjaren of de wederopbouw. Familiegeschiedenissen, gebeurtenissen en verhalen die niet de geschiedenisboekjes halen maar die o zo belangrijk zijn in ons leven. Vertel ons uw verhalen en wij zorgen ervoor dat zij niet verloren gaan.

 

Een cadeau voor uzelf en voor uw (klein)kinderen.

Wij merken vaak dat het vertellen en vastleggen van een levensverhaal heilzaam werkt. Het kwijt kunnen van je verhaal doet je goed. Het lucht op. Alsof het verleden dan echt voltooid is. Het is daarmee een cadeau dat u aan uzelf geeft. Tegelijkertijd is het ook een cadeau aan uw kinderen en kleinkinderen. Omdat u een stukje van hun achtergrond en familiegeschiedenis aan hen geeft. Waardoor het familiegevoel nog hechter wordt. En voor toekomstige generaties behouden blijft.

"Ik zou mijn herinneringen willen doorgeven aan mijn kinderen"

gemaakt met AdomusWeb.

Mijnbiografieboek

Burg. de Kievietstraat 58        
1111GP Diemen
info@mijnbiografieboek.nl
06 48504095

kvk Amsterdam 34221877

Op de hoogte blijven?                

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!