Mijn Familie Boek

 

Een boek over het leven van uw ouders

 

Het is een behoefte en een wens die wij allemaal wel kennen: de herinneringen en verhalen van de ouders of grootouders vastleggen. Bewaren. Om te voorkomen dat ze verdwijnen.

Mijn Familieboek is een boek om binnen een gezin of familie te koesteren. Een boek dat je samen maakt: een boek over het leven van je ouders of grootouders.

Want soms realiseer je je plotseling hoe weinig je over het leven van je ouders weet. Of hoeveel je van die herinneringen en verhalen al weer vergeten bent. 'Dat verhaal over die soldaat,' denk je opeens, 'hoe ging dat ook al weer?'

Die persoonlijke levensverhalen en familiegeschiedenissen leggen wij vast in Mijn Familieboek. Om ze zo te bewaren en door te geven aan het nageslacht.

 

Mijn Familieboek is een uniek cadeau dat u uw ouders of grootouders samen geeft. Maar het is ook mogelijk om aan de hand van de foto’s en herinneringen van hun naasten in Mijn Familieboek mensen te portretteren die niet meer in leven zijn.

Hoe dan ook is Mijn Familieboek een boek vol verhalen en ontroerende foto's. Een kostbaar stukje familiegeschiedenis en familiebezit dat u samen deelt.

 

 

 

 

 

Vraag offerte

"Wat weet ik eigenlijk weinig van het leven van mijn ouders"

gemaakt met AdomusWeb.

Mijnbiografieboek

Burg. de Kievietstraat 58        
1111GP Diemen
info@mijnbiografieboek.nl
06 48504095

kvk Amsterdam 34221877

Op de hoogte blijven?                

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!